Nu kan ni boka Limhamn och Malmö centrum med befintligt medlemskap.

Kära medlemmar, 

Vi har aktiverat så att ni kan boka klasser både i Limhamn och Malmö centrum, med era befintliga medlemskap. Detta gäller fram till årsskiftet så passa på. Alla har en hemanläggning där ni har ert medlemskap. För att byta anläggning klicka över globen längst upp till höger i appen på er smartphone. När ni har gjort det har ni tillgång till schema för den andra anläggningen, där kan ni också boka plats. 

Fightness Gym
Fightness Gym expanderar

Kära medlemmar och följare. Efter fem fantastiska år i centrala Malmö är det dags för oss att expandera. 
Nu öppnar vi ytterligare ett gym i Limhamn, med start i september. Mer information med spännande erbjudande kommer under veckan. 
Dela gärna detta och hjälp oss fortsätta sprida fighting spirit.

P.S. Tack för att ni har svettats med oss under alla åren.

Fightness Gym
Nya mattor på Fightness Gym

Fighters och fans. Under sommaren kommer vi jobba hårt för att uppgradera Fightness Gym. Idag har vi bytt ut våra mattor som var mjuka och flyttade på sig. :) De nya mattorna är av mycket bättre kvalitet, hårdare material och rör inte på sig alls. Kom förbi och prova på.

Fightness Gym
Vi uppdaterar vår webbsida

Fightness Gym kommer under hösten lansera en webbsida. Under tiden vi jobbar  kan det hända att sidan är offline eller att information inte är uppdaterad. Stay cool tills allt är på plats. Maila till info@fightness.se om du är osäker eller undrar över något.

 

Fightness Gym