KLASSER - Gruppträning

- Boxning - Kickboxning - MMA - HIIT - FIT - MITTS - Gruppträning - Lunchträning - Personlig träning -

 
Box.png

BOX
Vår HIIT (High-intensity interval training) boxningsklass imiterar boxarens tuffa träning. Vi värmer upp med skuggsboxning och hopprep. Under passets huvuddel kör vi tuffa slagkombinationer med blandning av hård fysträning som fokuserar på överkroppen. DU TRÄNAR PÅ EN EGEN SÄCK.

 
Kick.png

KICK
Vår HIIT (High-intensity interval training) kickboxningsklass baseras på fighters tuffa kick- och thaiboxningsträning. Fokus ligger på sparkar och ben, men blandas med slag och förflyttningar. Mellan varje rond kör vi fysövningar som stärker nedre kroppen. DU TRÄNAR PÅ EN EGEN SÄCK.

 
MMA.png

MMA
Fightness MMA (Mixed Martial Arts) är en blandning av boxning, kickboxning och brottning som ger en ordentlig genomkörare av hela kroppen. Vi använder MMA dockor och tränar slag, sparkar, kast samt brottningstekniker i stående, liggande och sittande positioner. Fightness MMA är en HIIT (High-intensity interval training) klass. DU TRÄNAR PÅ EN EGEN SÄCK.

 
HIIT.png

HIIT
HIIT står för High Intensity Interval Training, och riktar sig till våra medlemmar som har tränat hårt ett tag. Vi kör tio ronder med intensiva intervaller, där vi blandar slag och sparkar från Boxning och Kickboxning med effektiv kroppsviktsbaserad styrketräning, i ett skönt Tabata tempo. DU TRÄNAR PÅ EN EGEN SÄCK.

 
Mits.png

MITTS
För våra medlemmar som har tränat ett tag och vill utvecklas vidare som fighters. Du tränar med partner och använder mittsar/pads för att slipa tekniker och förstå  vikten av distanser och förflyttningar. Självklart blandar vi fightträning med varierande fysmoment för att du ska bli starkare, snabbare och uthålligare. DU TRÄNAR MED EN TRÄNINGSPARTNER.

 
FITTS.png

FIT
Förutom teknik och taktikträning är en fighters framgång beroende av hans form och kondition. En starkare, smidigare och explosivare kropp är ett krav för att kunna överleva en match. Vi kör HIIT cirkelträning (High-intensity interval training) precis som kampsportare alltid har gjort. DU TRÄNAR I EN LITEN GRUPP, MEN PÅ EGEN HAND.

 

GALLERY

- Boxning - Kickboxning - MMA - HIIT - FIT - MITTS - Gruppträning - Lunchträning - Personlig träning -